content here is the anonymously transparent proxied version of ecb.europa.eu   X
SØGEMULIGHEDER
Hjem Medier Explainers Forskning & Offentliggørelser Statistik Pengepolitik €uroen Betalinger & Markeder Kariere & Job
Forslag
Sortér efter

Forskning og publikationer

Vores beslutningstagning understøttes af økonomisk forskning

Vi forsker inden for en lang række emner. Dette er med til at forbedre den politiske beslutningstagning og er derfor en fordel for alle europæere.

Economic Bulletin

Economic Bulletin indeholder information, der danner grundlag for ECB's pengepolitiske beslutninger. Den udkommer otte gange om året – to uger efter hvert pengepolitisk møde – og formidler viden om økonomien og de økonomiske udsigter.

Læs den seneste Economic Bulletin

Research Bulletin

Research Bulletin indeholder et udvalg af ECB's økonomers seneste arbejde. Den udkommer en gang om måneden og dækker en lang række økonomiske og finansielle emner.

Læs Research Bulletin

Occasional Papers

Vi har udgivet flere Occasional Papers, som gav input til gennemgangen af den pengepolitiske strategi, som vi foretog for nylig. Disse udgivelser omfatter arbejde inden for emner relateret til vores hovedopgaver og vigtigste funktioner og er rettet mod et bredt publikum.

Læs de seneste Occasional Papers

Macroprudential Bulletin

The long-term nature of climate risks and uncertainty about their impact over time pose significant challenges for the global economy. This issue explores the tools and policy reforms needed to manage climate risks and finance the transition towards a greener economy.

Read our Macroprudential Bulletin

Arbejdspapirer

Vores arbejdspapirer formidler økonomisk forskning af relevans for ECB's opgaver. Vi offentliggør dem for at stimulere debatten.

Læs de seneste arbejdspapirer

Vores forskere

Vores forskere foretager analyser på højt niveau inden for forskellige emner, der er relevante for ECB. Deres arbejde danner grundlaget for ECB's beslutninger på alle politiske områder. Læs mere om, hvem de er, og hvad de arbejder med.

Vores forskere
KONFERENCER OG SEMINARER
Mere om kommende konferencer og seminarer, og hvordan du kan deltage
ARBEJD OG NETVÆRK MED OS

Muligheder for forskere

Ansættelse i ECB

Hvis du er interesseret i at udføre forskning for ECB, tilbyder vi spændende og udfordrende ansættelsesmuligheder for forskningsøkonomer, praktikantstillinger for studerende og forskerstipendier (fellowships) for både unge og erfarne forskere.

Se forskerstipendier og andre tilbud

Netværk med os

ECB leder og koordinerer forskning via en række netværk for at få viden, der kan støtte vores beslutningstagning.

Se nærmere på vores forskningsnetværk

Alle sider i dette afsnit