content here is the anonymously transparent proxied version of ecb.europa.eu   X
SØGEMULIGHEDER
Home Medier Explainers Forskning & Publikationer Statistik Pengepolitik Euroen Betalinger & Markeder Karriere & Job
Forslag
Sortér efter

Forskning og publikationer

Vores beslutningstagning understøttes af økonomisk forskning

Vores økonomiske forskning berører en lang række emner. Dette er med til at forbedre den politiske beslutningstagning og er derfor en fordel for alle europæere.

Economic Bulletin

Economic Bulletin indeholder information, der danner grundlag for ECB's pengepolitiske beslutninger. Den udkommer otte gange om året – to uger efter hvert pengepolitisk møde – og formidler viden om økonomien og de økonomiske udsigter.

Læs den seneste Economic Bulletin

Research Bulletin

Research Bulletin offentliggøres hver måned og dækker en lang række økonomiske og finansielle emner. Her præsenteres et udvalg af ECB's økonomers seneste forskning.

Læs Research Bulletin

Årsberetningen

I årsberetningen beskrives ECB's opgaver og aktiviteter. Den fremlægges for Europa-Parlamentet af et af ECB's direktionsmedlemmer. Du kan få et hurtigt overblik over, hvad der skete i årets løb, eller se nærmere på de økonomiske nøgletal.

Læs ECB's årsberetning 2020

Financial Stability Review

I Financial Stability Review analyseres potentielle risici for den finansielle stabilitet i euroområdet. Finansiel stabilitet er afgørende for at sikre en stabil inflation.

Læs Financial Stability Review

Arbejdspapirer

Vores arbejdspapirer formidler økonomisk forskning af relevans for ECB's opgaver. Vi offentliggør dem for at fremme debatten.

Læs de seneste arbejdspapirer

Vores forskere

Vores forskere foretager analyser på et højt niveau inden for forskellige emner, der er relevante for ECB. Deres arbejde danner grundlaget for ECB's beslutninger på alle politiske områder. Læs mere om, hvem de er, og hvad de arbejder med.

Vores forskere
KONFERENCER OG SEMINARER
Få mere at vide om kommende konferencer og seminarer, og hvordan du kan deltage.
ARBEJD OG NETVÆRK MED OS

Muligheder for forskere

Ansættelse i ECB

Hvis du er interesseret i at udføre forskning for ECB, tilbyder vi spændende og udfordrende ansættelsesmuligheder for forskningsøkonomer, praktikantstillinger for studerende og forskerstipendier (fellowships) for både unge og erfarne forskere.

Se forskerstipendier og andre tilbud

Netværk med os

ECB leder og koordinerer forskning via en række netværk for at opnå viden, der kan støtte vores beslutningstagning.

Se nærmere på vores forskningsnetværk

Alle sider i dette afsnit